Entorn

Una casa rural sota les cingleres del Cim de Montagut

Aquest entorn és una zona rural i boscosa, amb una rica biodiversitat i paisatges espectaculars. El bosc mediterrani és dominant a la zona, amb espècies com el pi i l’alzina. També hi ha zones de conreu típicament mediterranis, especialment ametllers, oliveres i vinya.

Pel que fa a la fauna, la zona està habitada per diverses espècies, com ara rapinyaires com l’àguila perdicera i el voltor, mamífers com el senglar i el cérvol, i amfibis com la granota i el gripau.

Des del Mas es pot arribar fàcilment, si us agrada caminar, i de forma equidistant a les següents localitzacions:

Pont d’Armentera

És el poble més proper de Mas Carpi. Està a menys de 10 minuts en cotxe de la nostra casa i hi podreu trobar alguns serveis com forn de pa, supermercat, restaurant, consultori mèdic i farmàcia.

Al Pont podreu visitar l’Església amb el seu retaule barroc, així com passejar per la llera del riu Gaià tot gaudint dels seus gorgs.

Poblet de Santes Creus

A pocs km hi ha el poblet i el Monestir de Santes Creus, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Un indret veritablement especial, ple de pau, on es pot visitar el Monestir cistercenc, la Plaça Sant Bernat, l’Albereda i gaudir de l’oferta culinària del poble.

Fundat el 1158, és un exemple excepcional de l’arquitectura gòtica catalana i una de les millors mostres de l’art cistercenc a Europa.

Cim de Montagut

El Cim de Montagut és una muntanya que forma part de la Serralada Prelitoral Catalana. Les cingleres del Cim de Montagut són les parets rocoses que envolten la muntanya i que, en aquest cas, formen una mena d’amfiteatre natural.

Un paisatge espectacular amb el qual gaudir de la fauna i vegetació autòctona.

Ruta de les barraques de Pedra Seca

Entre el Pont d’Armentera i el Pla de Santa Maria hi ha la Ruta de les barraques de Pedra Seca, on trobareu les construccions mil·lenàries tan característiques de les planes de secà i patrimoni de la humanitat. Circuit planer apte per a qualsevol edat.

Vall del Riu Gaià

Un altre dels indrets recomanables és el de la Vall del Riu Gaià. Un dels seus poblets característics són Querol i Santa Perpètua, on es poden visitar els seus castells.

Querol

Castell_de_Querol_
RiuGaiaQuerol
castellsantaperpetua

Santa Perpètua

La Ruta del Cister, a pocs km de Mas Carpi

 

Si us interessa la Ruta del Cister, Mas Carpi és el lloc ideal. Els territoris de l’Alt Camp, Conca de Barberà i Urgell us sorprendran amb els seus paisatges.

Valls, el bressol dels castells i la calçotada

A la mateixa comarca on hi ha Mas Carpi, l’Alt Camp, hi trobem Valls. Aquesta és la ciutat que dona origen a la calçotada i és alhora bressol dels “castells”.

Tarragona, ruta romana

També ens podem apropar a Tarragona, a uns 30 minuts en cotxe. Aquesta ciutat és declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. També és una ubicació perfecta per a refrescar-se a platges de la Costa Daurada o gaudir d’un dia de lleure a Port Aventura.

Abrir chat
Reserva o consulta disponibilidad
Hola👋
En què et podem ajudar?
Reserva, consulta disponibilitat o consulta'ns qualsevol cosa.