FAQs i normes d’ús

Responem les teves preguntes

Informació i reserves

Com fer la reserva?

Podeu realitzar les vostres pre-reserves a través de telèfon, e-mail o, preferentment, a través del formulari del web, a fi de tenir-ho tot per escrit. Una vegada rebeu la nostra confirmació que l’allotjament està disponible durant les dates que heu sol·licitat, si desitgeu confirmar la reserva, haureu de fer efectiu el pagament d’un dipòsit del 30% del preu total de l’estada en un termini màxim de 2 dies, passat aquest termini les dates queden desbloquejades.

El cost de la transferència bancària és per compte del client, i mai no podrà ser deduït del cost del lloguer.

Un cop revisada la reserva i rebut el pagament per part del client, s’envia un e-mail de confirmació de reserva / comprovant de pagament. La reserva es considera confirmada per part de la propietat un cop s’ha enviat l’email de confirmació de reserva / comprovant de pagament i, en cap cas es considerarà confirmada abans.

En cas que hi hagi alguna irregularitat en la reserva i aquesta no sigui acceptada per part de la propietat i en cas que el client hagi efectuat algun pagament, se li retornarà íntegrament l’import entregat a compte.

Puc canviar la data de la meva reserva?

En cas de modificar les dates de reserva per d’altres, s’intentarà canviar l’esmentada reserva sempre que l’habitatge estigui disponible per a les noves dates, i adaptant-se als preus de l’època.

Si l’habitatge ja estigués reservat durant les noves dates sol·licitades, es procedirà a aplicar les despeses de cancel·lació.

Entrada i sortida

Quina és l'hora d'entrada?

La franja horària d’entrada és entre les 17:00h i les 20:00h.

Quina és l'hora de sortida?

L’hora de sortida és fins a les 12:00h. Si no ha d’entrar ningú el mateix dia, es pot pactar l’hora de sortida amb la propietat.

L'entrada i la sortida és flexible?

Si teniu previst arribar abans de les 16:00h o sortir després de les 12:00h, si us plau, comuniqueu-ho amb la propietat per consultar la disponibilitat i condicions.

Nombre de persones i capacitat de l’habitatge

Quantes persones caben a Mas Carpi?

La capacitat de Mas Carpi és de 9 persones. Disposa de tres habitacions dobles amb possibilitat de llit supletori en cada una.

Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats en el moment de formalitzar la reserva.

Què he de fer si venim més persones de les acordades en el document de reserva?

Si el número de persones acordat en el document de reserva augmenta, caldrà comunicar-ho d’immediat a la propietat per tal de poder autoritzar-ho, actualitzar la reserva i l’assegurança, i si es dona el cas, incrementar el preu proporcionalment.

Mas Carpi podrà impedir l’entrada a l’allotjament en cas d’excedir el nombre permès. Si es detecta que durant l’estada hi ha un nombre superior de persones a l’autoritzat, quedarà automàticament cancel·lada la reserva i es podrà procedir al desallotjament de la casa.

Quines dades de registre hem de proporcionar?

És obligatori, per llei, registrar a les persones allotjades majors de 14 anys i Segons consta en el Reial Decret 933/2021, de 26 d’octubre, i acord de la Junta de Seguretat de Catalunya del 05 de novembre de 2021, sobre l’obligació de registre i comunicació a la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de les persones que s’allotgen als establiments d’hostalatge ubicats a Catalunya, és obligatori registrar i informar de les persones allotjades.

Necessitem el nom complet, data de naixement, número de DNI o passaport i nacionalitat de CADA persona, major de 14 anys, que s’allotgi a l’habitatge.

Com es fa el check-in?

Amb la finalitat d’agilitar l’entrada agrairem que feu el check-in online a través del link que us arribarà al mail, en cas contrari, cal omplir-lo a l’arribada a la casa.

Allotjament: equipaments i instal·lacions

Què trobarem a la casa?

Mas Carpi disposa dels estris necessaris per a les persones que l’ocupin. Si en el moment d’arribar observeu que falta alguna cosa ho heu de comunicar a la propietat.

La nostra casa és de lloguer íntegre, és a dir, lloguem la casa completa. Cal que porteu tot el menjar i productes de neteja personal.

La casa està equipada amb electrodomèstics com són: placa de gas, forn, microones, nevera combi, rentaplats, rentadora i TV, així com petits electrodomèstics: torradora, “minipimer”, expremedor, cafetera tipus italiana i Nespresso i un assecador de cabell. La cuina té tots els utensilis per cuinar com olles, paelles, i per servir el menjar hi ha vaixella, coberteria, gots, copes de vi, entre d’altres.

La casa disposa de roba de la llar: llençols, mantes, coixins, tovalloles, estora de bany i estovalles. Disposa d’un kit de neteja mínim necessari per a començar l’estada (bossa escombraries, llumins, pastilla i sabó de rentavaixelles, baieta, paper wc, sabó rentamans…).

Mas Carpi disposa de wifi i calefacció i aire condicionat per aerotèrmia. També disposa de llar de foc, barbacoa i zona de bany.

No està permès treure ni utensilis, ni roba de llit, ni mantes, etc. de l’establiment. Les tovalloles de bany són per aquest ús, en cap cas es faran servir com a tovalloles de piscina.

Hi ha trones o bressols?

Mas Carpi disposa d’un bressol i una trona per als menors de 2 anys d’edat. La seva instal·lació tindrà caràcter gratuït.

*Recordeu avisar-nos en el moment de fer la reserva per tenir-ho a punt a l’arribada.

*Important!  Cal que us porteu vosaltres els llençols del bressol.

Disposarem de llenya per la llar de foc i per la barbacoa?

Sí, hi ha disponibilitat de llenya tant per la barbacoa com per la llar de foc, així com farcellets de foc per l’encesa. La quantitat proporcionada serà la necessària per l’estada i variarà segons sigui hivern o estiu.

També disposem de les eines necessàries tant per fer foc com per a cuinar a la barbacoa (pinces, graelles, paella…).

Animals de companyia i mascotes

Podem portar els nostres animals?

No s’accepten mascotes de cap tipus a l’establiment.

S’accepten gossos pigall presentant el certificat d’acreditació corresponent.

S'accepten gossos pigall?

Sí, tot i que cal presentar el certificat d’acreditació corresponent.

Visites durant l’estada i celebracions

Podem portar convidats durant el dia?

Sí. S’haurà de comunicar a la propietat si té visita d’algun amic o familiar que vingui només a passar el dia. 

Només el nombre de persones indicat a la confirmació de la reserva té dret a ocupar l’allotjament i les instal·lacions.

En cas de qualsevol incompliment de les obligacions esmentades, el propietari per criteri propi té dret a demanar al client que desocupi l’establiment i el client no tindrà dret a cap compensació.

La nostra prioritat és el confort dels hostes allotjats mantenint els diferents aforaments, per tant, a criteri de la propietat es pot cobrar 15€ per persona visitant i dia. Menors de dos anys gratuït.

Està permès realitzar comiats de solter/a?

No, a la casa queda prohibit realitzar comiats de solter/a.

Es poden fer festes?

No. No es permeten festes “tipus discoteca”, ni portar aparells de música externs (incloent bafles) a la casa, ni col·locar altaveus o posar música a l’exterior. És molt important que es respecti aquest punt donat que l’allotjament no té autorització legal per fer-les i una celebració d’aquestes portaria a l’immediat desallotjament.

Política de cancel·lació

Què passa si hem d'anul·lar la reserva?

Si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, Mas Carpi, en concepte de despeses d’anul·lació, retindrà:

 • El 50% de la paga i senyal, quan l’anul·lació de la reserva es faci entre 60 i 30 dies d’antelació a la data d’entrada a l’allotjament.
 • El 100% de la paga i senyal, quan l’anul·lació s’efectuï amb menys de 30 dies d’antelació.
 • No presentar-se a la casa o no anul·lar amb un mínim de 48h d’anticipació, implica haver d’abonar el 100% de l’import total de l’estada.
Què passa si marxo de la casa abans del dia de sortida?

En cas d’abandonament de la casa per qualsevol circumstància aliena a la propietat amb antelació al temps pactat entre les dues parts, es cobrarà el total del temps acordat per a l’estada.

Com fer el pagament de l'import de l'estada?

El client té l’obligació de pagar en el moment de formalitzar l’entrada a la casa. Abonarà en efectiu l’import total de la reserva menys la quantitat ja entregada en concepte de paga i senyal. També és possible fer transferència bancària 3 dies laborables abans de l’entrada a la casa. El fet de presentar una reclamació no l’eximeix d’aquest pagament.

En aquest mateix moment d’entrada a la casa es signarà el contracte de lloguer que també us servirà com a comprovant de pagament.

Els preus ja inclouen els impostos corresponents, així com la taxa turística de la Generalitat de Catalunya.

Quan hem d’entregar la fiança i quan es torna?

La fiança a dipositar, també en el moment de l’arribada a la casa, és de 400 € en efectiu; aquesta fiança es tornarà en el termini màxim de 4 dies a partir de la data de sortida, per tal de poder comprovar el correcte estat de l’allotjament. Aquesta fiança es retornarà via transferència bancària al número de compte proporcionat.

En cas de desperfectes – deixar la casa bruta, no llençar les escombraries, llençar burilles al terra de la casa o jardí, llençar objectes a la piscina o fer-ne un mal ús, i qualsevol mal ús de la casa que representi hores de neteja addicionals – la propietat de la casa es reserva el dret a retenir la quantitat pertinent per a cobrir el cost dels desperfectes ocasionats o les hores de neteja extres. En cas de desperfectes superiors a l’import esmentat, es prendran les accions legals pertinents.

Normes d’ús

Neteja i conservació de la casa

El client que signa la fitxa d’entrada és responsable del comportament correcte de totes les persones que l’acompanyen. Si aquesta persona o qualsevol dels acompanyants no es comporta de manera adequada i responsable, el propietari està autoritzat a demanar al client i als seus acompanyants la sortida immediata de l’establiment sense que el client tingui dret a cap tipus de compensació. (article 211.5 del Decret 75/2020 de Turisme de Catalunya)

En cas que es produís algun desperfecte haurà de comunicar-ho a la propietat, sempre abans de la sortida de l’establiment, per evitar mals entesos.

El client rep la casa en condicions òptimes de netedat i ordre, i està obligat a tenir-ne cura, així com de la terrassa i el jardí amb el seu mobiliari i barbacoa. Respecteu el mobiliari i les instal·lacions de l’habitatge. Volem que tots els nostres hostes, igual que vosaltres, trobin l’habitatge en les condicions de neteja i funcionament òptimes. Mas Carpi ofereix una neteja addicional per a estades de 7 dies o més.

No està permesa la introducció de mobles, equips de so, karaokes ni semblants a la casa, així com la realització de qualsevol mena d’obra. Tampoc està permès canviar mobles, llits, etc, de la ubicació en la qual es troben.

No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Això inclou l’ús comercial i audiovisual d’imatges de la casa. Tampoc es podran realitzar activitats i conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.

No es pot baixar al cup de sota la cuina sense la presència de la direcció de la casa.

Amb l’objectiu de conservar l’ambient net i saludable a la casa, i per respecte a altres clients, no està permès fumar dins l’habitatge. Sí que es permet fumar a la part exterior, al jardí i a la terrassa. Demanem que sigueu curosos i no llenceu puntes de cigarreta a terra per tal d’evitar incendis forestals, sobretot a l’estiu.

No deixeu les escombraries a la casa ni al jardí o davant de la porta d’entrada. Hi ha un espai habilitat dins la finca i un altre recinte d’escombraries especialment organitzat per escombraries selectives (vidre, paper, plàstic…) a la carretera d’accés a Mas Carpi.

Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada i, per tant, no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments.

Recomanacions a la zona de la piscina

La piscina és d’ús privat i exclusiu pels hostes de Mas Carpi.

No disposa de servei de vigilant ni de socorrista, per tan l’ús de l’àrea de la piscina es realitzarà sota l’exclusiva responsabilitat dels usuaris de la mateixa, per tant és responsabilitat dels pares la vigilància dels nens tant en hores de bany com fora d’aquestes. La propietat no es fa responsable dels possibles accidents o danys físics.

Per evitar danys, talls i altres tipus de lesions, recomanem:

 • no introduir objectes de vidre o qualsevol material tallant a la zona de la piscina;
 • evitar les corredisses i anar sempre ben calçat pels voltant de la piscina i resta de la casa;
 • evitar tirar-se de cap o per capbussada, jocs bruscos o qualsevol activitat física que posi en perill la seguretat de l’usuari i/o de la resta d’usuaris;
 • vigilar les profunditats de les piscines.

Per poder fer el correcte manteniment de la casa, i comprovar les condicions de la piscina, la direcció de la casa podrà entrar a la finca en qualsevol moment. S’avisarà a qualsevol dels hostes (via telefònica, WhatsApp o correu electrònic).

Precaucions a la zona de barbacoa

El foc sempre ha d’estar sota vigilància d’un adult, qualsevol mal ús podria provocar un dany irreparable ja que el risc d’incendi és molt elevat.

Cal deixar apagar les brases, a poc a poc.

Recollir les cendres en el cubell metàl·lic proporcionat. No tirar-les al camp.

Deixar la zona de la barbacoa tal com l’heu trobat.

Com hem d’utilitzar la llar de foc?

La llar de foc del menjador no es una barbacoa. Si us plau, no hi cuineu. Per cuinar hi ha la barbacoa a l’exterior.

En el moment d’encendre la llar de foc ha de deixar-se entreoberta la porta per tal que prengui millor. Un cop hi ha flama, s’ha de tancar, per realitzar una bona combustió.

Observacions i precaucions

  • Tingueu en compte que us allotgeu en una casa rural modalitat AGROTURISME, rehabilitada l’any 2022 conservant molts dels elements originals i de l’entorn, cosa que fa que tingui una orografia concreta. Per això, s’haurà de tenir cura de relliscades i caigudes degudes als desnivells i escales.

  • Tot i que hem procurat minimitzar les barreres arquitectòniques, degut a les característiques del mas rehabilitat no s’han pogut suprimir completament, encara que hem aconseguit un allotjament accessible.

  • Cal tenir en compte que esteu en un entorn rural i natural, amb totes les seves avantatges, però amb alguns inconvenients. El projecte sostenible d’autosuficiència energètica Mas Carpi pot comportar alguna limitació en els subministraments d’electricitat, d’aigua i de telefonia amb limitacions de cobertura i velocitat d’internet…

  • Pel bé del medi ambient, us demanem que feu un ús racional de l’aigua, la llum i la calefacció, i que tanqueu sempre bé la porta d’entrada i les finestres, sobretot en sortir, tal com faríeu a casa vostra.

  • L’avaria o trencament de qualsevol aparell que formi part de l’allotjament s’ha de comunicar immediatament per efectuar l’avís al servei tècnic oportú. La no assistència per part d’aquest servei tècnic no serà motiu de cap tipus d’indemnització.

  • A la vostra disposició teniu informació turística, cultural i de naturalesa de la zona. També us orientarem sobre visites i excursions a diferents llocs d’interès. Així mateix, us facilitem un llistat amb els telèfons d’interès i emergència.

  • La casa rural Mas Carpi està anunciada en diverses pàgines webs i portals de turisme rural. Els preus que prevalen són els que trobaran al nostre document de reserva, que se us enviarà via correu electrònic o WhatsApp.

  • La propietat agrairà qualsevol suggeriment que ens pugueu oferir per tal de poder fer més agradables les futures estades.

  Abrir chat
  Reserva o consulta disponibilidad
  Hola👋
  En què et podem ajudar?
  Reserva, consulta disponibilitat o consulta'ns qualsevol cosa.